16й день

Німецький пляж — садиба Олекси Теплого — Черкаси (19км)

#НімецькийПляж, #СадибаОлексиТеплого, #Черкаси

Добротворцев
Валентин

46 днів на Шляху Творця
Пройдено 1009 км
Старт : 01.06.21
Фінал : 16.07.21

На піску добре ставити палатку, бо якщо дощь : то вся вода йде в пісок і тебе не затоплює. Так і тут, на Німецькому пляжі, що я зупинився на ночівлю сталося так, що всю ніч йшов дощь і я спав під мелодію що він вистуковував на тенті палатки.

Якась надпрекрасна дорога веде зараз мене. Дуби могучі із таким гіллям покрученим, схилились тінню надо мною. Мощногірський ліс.

Йду селищами і тут вздовж дороги продають і домашні черешні й полуниці. Черешня соковита 60грн/кг, полуниця 45грн/кг. Взяв того і того по трошки йду і їм, а в голові слова бабулі, що продала мені полуниці смачні і червоні «от ти купив у мене полуничку що я щойно сама зібрала з городу, а я тепер собі молочка куплю.

Як Шлях Творця у всю запуститься, то це ще і підтримка яка місцевим, стареньким, а туристу користь і смакота! А головне, без посередників.

Ось така проста дитяча таорчість, яка і мене надихнула згадати своє дитинство ! Село Свидівок

Зайшов на садибу до Олекси Теплого. Усе у нього тут у козацько-національному стилі. Картини, будівлі. Є чан та баня величезна. Покої мамая, світлиця та капличка. Велика територія є і свій город, та жаліється дружина, що заливає врожай… Є тут і горище з сіном, де можна відмінно заночувати у спальнику прямо.

Як вийшов від Олекси, то пройшовся супер джунглями. Купа болота, поля і трава, все мокре, комарі в усю їдять навіть у вії кусали пад..ки ! Короче натерпівся, а потім як вийшов на трасу, то дощара впипіщив і я по під деревах ховався. Та знаєш, сьогодні, вже сонце ранкове гріє спину ніжно мені.

Одна із ідей, які я вкладаю у Шлях Творця
Переосмислювати життя в період від 40ка днів, на шляху, довіритися волі вищій, зустріти випадкових «невипадкових» людей, та потрапити у ситуації не підконтрольні циклічному коловороту звичайних робочих буднів.

інші дні подорожі
ZqGwU1YbQ4+dx5Z0B86Byg_thumb_87c196297155_2277421802394183_2709741455520578867_n