Джерело Гармонії

сімейний екоцентр

#кемпінг, #літній душ, #Канів, #волонтерство, #садиба

Опис
Простір Джерело Гармонії це місце справжньої живої відкритості та щирості серед канівських пагорбів та лісів. Тут формується простір сімейного типу, який творить зі своєю родиною Володимир Костюченко. В просторі присутній гостьовий будиночок для туристів, літній душ, територія-кемпінг під намети, сад/город з можливість ласувати дарами природи та великий сімейний будинок Володі. Сімейний будинок побудований з костри конопель, тому кожний, хто завітає до Володі у гості матиме змогу не тільки відпочити, а і на власні очі оцінити будинок з костри конопель.

Поруч з простором розміщенна Королівська Криниця з цілющою та смачною водою, а Володя організовує екскурсії Канівщиною, тому із радістью зможе розказати про його рідну місцевість та по запиту провести екскурсію канівськими пагорбами та лісами, розкривши в повній мірі красу Канівщини та її широку суть.

Простір вільний від лайки,  алкоголю, куріння та вживання м’яса.

Контакти

тел: (050) 380-12-02
точка на мапі

instagram.com/prostir.dzherelo_garmonii

 

Підтримай розвитук проекту Шлях Творця

Подорожуючи локаціями на Шляху Творця ви можете дуже просто підтримати наш проект заявивши власнику садиби чи адміністратору про те, що ви підтримуєте Шлях Творця, чи подорожуєете ним, тоді певний відсоток з ваших оплат на локації буде направлений у фонд розвитку Шляху Творця! 

photo_2024-02-03 15.35.34photo_2022-02-15-19.22.55