Курінь Козака

етнічно творчий простір

#кемпінг, #літній душ, #Григорівка, #баня, #волонтерство

Опис
У селі Григорівка, що на Трахтемирівщені, прямо на березі річки Дніпро розміщений простір Олександра Кравченко, простір несе назву «Курінь козака з лугу». Простір складається з великого будинку де проживає сам пан Олександр, поруч розміщена літня кухня, баня, сад/город. На господарстві у Олександра є коні, кози, вівці, бджоли (пасіка).

Розміститися тут зручно зі своїм наметом, місць під намети вистачає. Недалеко від садиби розміщенний великий намет та сцена, де проходять творчі зустрічі та виступи, коли немає святкування то ночувати можна прямо на сцені, там навіть можна і під дахом від зливи скритися. Також можливий варіант ночувати у будиночку на дереві. Пан Сашко відкритий до туристів та гостей його садиби, єдине якщо ви хочете зустрітися з Олександром особисто, то про свій візит краще попередити заздалегіть.

Взагалі ночувати з наметом тут можна безоплатно, бо розміститися можна за територією садиби, але якщо ви захочете ночувати у бані, домі чи в будиночку на дереві (це все оговорюється окремо) то вартість може бути різна, за часту це доброчинний внесок, але краще уточнювати особисто у господаря.

Крім того тут можна домовитися за додаткову оплату — покататися на конях, купити меду, попаретися в бані, скористатися літнею кухнею, придбати картину (пан Олександр професійний художник). Також простір відкритий для волонтерів, що в свою чергу пан Олександр дуже підтримує, бо на господарстві завжди є що допомогти, а рук часто не вистачає, тож якщо з оплатою фінансово у вас не складеться — завжди можна розрахуватися за свій відпочинок і навіть харчування своєю роботою.

Контакти

тел: (093) 927-72-39
точка на мапі

 

Підтримай розвитук проекту Шлях Творця

Подорожуючи локаціями на Шляху Творця ви можете дуже просто підтримати наш проект заявивши власнику садиби чи адміністратору про те, що ви підтримуєте Шлях Творця, чи подорожуєете ним, тоді певний відсоток з ваших оплат на локації буде направлений у фонд розвитку Шляху Творця! 

92112176_108323104164669_5158389785605177344_o_20200623_1895645922photo_2024-02-03 15.35.34